Schoolreisjes

Speelpark de Splinter biedt alle mogelijkheid voor een plezierig, veilig en voordelig schoolreisje. Kinderen én begeleiders zijn van harte welkom. Terwijl de kinderen het park verkennen, houden begeleiders vanaf een gezellige picknicktafel een oogje in het zeil. De picknickweide biedt een goed uitzicht over het speelpark. Onze medewerkers zijn altijd in de buurt voor informatie en hulpverlening, en om uitleg aan de kinderen te geven.

Voor jong..

Voor de kleintjes is er een aparte speelhoek. De speeltoestellen zijn speciaal gemaakt voor jonge kinderen, dus de kleuters kunnen hier lekker hun gang gaan.

.. en oud

Voor de wat oudere kinderen zijn er de themahoeken zoals het Pirateneiland en Fort Albert. Klimmen, klauteren en avonturen beleven... Het gebeurt allemaal in Speelpark de Splinter. Als het een warme dag is, kunnen de kinderen een koele duik nemen in het zwembad.

Voor schoolreisjes en professioneel groepsbezoek geldt het groepstarief: scholen en groepen uit Eindhoven betalen €1,50 per kind, buiten Eindhoven betalen €2,50 per kind. De toegang voor de begeleiders is gratis."Elke dag een nieuw avontuur"Feestjes

Ook voor een kinderfeestje ben je bij Speelpark de Splinter aan het juiste adres. Zelf een themafeest organiseren in onze speelomgeving of de picknicktafel versieren? Er is ruimte genoeg voor eigen inbreng.

Een kinderfeestje vieren in Speelpark de Splinter is gratis van maandag t/m zaterdag. Op zondag geldt het normale tarief van €1,50 per kind. Reserveren is niet mogelijk, dus kom op tijd. Dan is er altijd voldoende plek op de picknickweide om een tafel feestelijk aan te kleden.

Eten en drinken

In Speelpark de Splinter mag je gewoon je eigen consumpties meenemen. Op veel dagen kun je ook terecht in ons winkeltje vlakbij de picknickweide voor een drankje, friet, ijs en ander lekkers. De openingstijden en het assortiment verschillen per dag, afhankelijk van de inzetbaarheid van vrijwilligers.

.

Praktische informatie

Veiligheid voorop!

De speeltoestellen in Speelpark de Splinter worden jaarlijks geïnspecteerd en voldoen aan de wettelijke eisen. Zo weten wij zeker dat kinderen in het park veilig kunnen spelen. De medewerkers van Speelpark de Splinter zijn allen in het bezit van een BHV-diploma.

Omdat het park is opgedeeld in themahoeken, is het erg overzichtelijk en kunnen vrijwilligers en medewerkers de kinderen goed in de gaten houden. Vanaf de grote picknickweide hebben begeleiders een goed uitzicht over het park en kunnen zij ook een oogje in het zeil houden.

Eten en drinken

Speelpark de Splinter heeft een centraal grasveld dat kan dienen als verzamelplek. Er zijn veel picknickbanken om gezamenlijk te lunchen. Iedereen mag zijn eigen lunchpakket en consumpties meenemen en de tafel gezellig aankleden. Van maart t/m oktober is op sommige dagen ook ons winkeltje open en kun je consumpties, ijs, friet en/of ander lekkers kopen (openingstijden en aanbod zijn afhankelijk van de inzet van vrijwilligers).

Let op:

Honden zijn niet toegestaan in het speelpark, ook niet als ze zijn aangelijnd of worden gedragen.

Reserveren

Reserveren voor een kinderfeestje dat je zelf organiseert, is niet mogelijk. Bezoek je Speelpark de Splinter met een grote groep, in professioneel georganiseerd verband? Bijvoorbeeld met een school of vereniging? Dan vragen wij wel om van te voren te reserveren.