/ Werken bij

Werken bij De Splinter

Alles over het opdoen van werkervaring bij Speelpark De Splinter lees je hieronder.

Behalve een avontuurlijke, groene speelomgeving voor kinderen is Speelpark De Splinter ook een leerrijke omgeving voor anderen. Het park biedt ruimte voor het opdoen van werkervaring in allerlei vormen – bijvoorbeeld voor studenten, in samenwerking met onder andere het Summa College en scholengemeenschap De Rooi Pannen, of voor scholieren middels maatschappelijke stages.

Ook werken we samen met organisaties zoals Ergon (de uitvoeringsorganiatie van de Gemeentelijke Regeling Werkvoorzieningsschap Regio Eindhoven) en OutdoorEnZo, die individuele leerwerktrajecten biedt aan jongeren die door uiteenlopende problematieken moeilijk kunnen meekomen in het reguliere (school)systeem of sociale verkeer.

Een andere vaste partner is Reclassering Nederland, die cliënten op ons terrein begeleidt bij het uitvoeren van allerlei (onderhouds)werkzaamheden. Hiermee hopen we mensen te helpen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling en daarmee een zetje te geven op hun weg (terug) naar de arbeidsmarkt.

Ook zou De Splinter nergens zijn zonder de enthousiaste inzet van tientallen vrijwilligers. Ze helpen ons onder meer bij activiteiten, op de kinderboerderij en in het onderhoud, runnen onze winkel of bezorgen kinderen een onvergetelijke week tijdens het jaarlijkse Splinter Spektakel in de zomervakantie.

Heb je ook zin om als vrijwilliger bij De Splinter aan de slag te gaan en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons een bericht via de groene button hieronder (of spreek een van onze medewerkers aan); we gaan graag met je in gesprek.

Actuele vrijwilligersvacatures in de stad Eindhoven vind je ook op de website van Eindhoven Doet (net als De Splinter onderdeel van welzijsorganisatie Lumens) en in de app Jijdoet040.

#mensenvandesplinter