/ Je bezoek

Alles over jouw parkbezoek

Openingstijden

Speelpark De Splinter is geopend op:

  • maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur
  • zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur
  • zondag van 12.00 tot 18.00 uur (alleen in de lente en zomer)

Zoals hierboven al staat vermeld, is ons park in het najaar en de winter op zondagen gesloten. Van maandag tot en met zaterdag blijven we geopend. Let op: we sluiten op deze dagen wanneer het donker wordt.

Speelpark De Splinter is tevens gesloten op Koningsdag (27 april), op eerste en tweede kerstdag (25 en 26 december) en oudjaars- en nieuwjaarsdag (31 december en 1 januari). Ook is het park dicht op de maandag vóór en de zaterdag ná het Splinter Spektakel en op de dag van de Marathon Eindhoven (de tweede zondag van oktober).

Entree

  • Maandag tot en met zaterdag: gratis (voor georganiseerde groepen hanteren we een kleine entreeprijs, zie hieronder)
  • Zondag en officiële feestdagen: 1,50 euro per persoon. Deze entreeprijs geldt zowel voor volwassenen als voor kinderen (vanaf de leeftijd dat ze kunnen lopen).
  • Let op: tijdens het Splinter Spektakel, het Zomerfeest en andere evenementen gelden andere entreeprijzen.

Groepen

Ook wat grotere georganiseerde groepen zijn van harte welkom bij De Splinter voor bijvoorbeeld een schoolreisje of ander soort uitstapje. Voor scholen, kinderopvangorganisaties, scoutinggezelschappen en andere groepen met een professionele begeleiding geldt een entreeprijs: 

  • groepen uit Eindhoven 1,50 euro per kind (begeleiders gratis)
  • groepen van buiten Eindhoven 2,50 euro per kind (begeleiders gratis)

Deze groepen moeten vooraf reserveren; dit kan via de mail (info@speelparkdesplinter.nl) of telefonisch: 040-2415416. Reserveer op tijd; vooral in het voorjaar en de zomer kan het druk zijn en kunnen we voor sommige dagen geen groepsreserveringen meer aannemen.

Voor georganiseerde groepen die ons vaker bezoeken, is het ook mogelijk om tegen een gunstig tarief een jaarabonnement af te sluiten. Mail of bel ons gerust om te informeren naar de mogelijkheden.