Algemene informatie

Speelpark de Splinter is hét openluchtspeelparadijs van Eindhoven en omgeving. Kinderen tot 12 jaar krijgen hier de ruimte om veilig en heerlijk te spelen. Letterlijk, want het speelpark in het Henri Dunantpark in Woensel-Noord is wel zeven voetbalvelden groot! Er zijn veel speeltoestellen, een bouwhoek, een peuterhoek en twee peuterzwembaden. Ook is er een kinderboerderij, een pirateneiland en een fort. En op de grote picknickweide is het heerlijk relaxen voor kinderen en begeleiders.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

9.00-18.00

Zaterdag

10.00-18.00

Zondag

12.00-18.00
(Entree €1,50 pp)

Gesloten op: Nieuwjaarsdag, Koningsdag, 1e en 2e Kerstdag, Oudjaarsdag

Spelend leren

Spelen in een natuurlijke, veilige, sociale én avontuurlijke omgeving staat bij ons centraal. Maar we bieden méér! Onze medewerkers en vrijwilligers zorgen voor een leuke én leerzame middag. Kinderen maken kennis met een moestuin, of leren een boomhut te bouwen. Ze worden uitgedaagd bij hun toneelspel in Fort Albert, of leren over de dieren in de kinderboerderij. Ook de computerhoek en de dam- en schaakactiviteit bieden educatieve momenten.Tijdens onze activiteiten is er altijd iemand aanwezig die uitleg kan geven. Onze medewerkers houden een oogje in het zeil en zijn allen in het bezit van een BHV-diploma. Zo is Speelpark de Splinter niet alleen een leerrijke, maar ook een veilige speelomgeving.

Ruimte voor werkervaring

Naast een leerrijke omgeving voor kinderen, is Speelpark de Splinter ook een leerrijke omgeving voor anderen. Het park biedt ruimte voor het opdoen van werkervaring, o.a. in samenwerking met het Summa College en de Rooi Pannen. Dit leidt tot verkleining van de afstand tot de arbeidsmarkt voor specifieke doelgroepen. Samen dragen we zo bij aan de economische en maatschappelijke zelfstandigheid van bewoners van Eindhoven en omgeving.

Entreeprijzen

Maandag t/m zaterdag Individuele personen Gratis
Maandag t/m zaterdag Groepen uit Eindhoven (professioneel georganiseerd, bijv. scholen) € 1,50,- per kind
Maandag t/m zaterdag Groepen buiten Eindhoven (professioneel georganiseerd, bijv. scholen) € 2,50,- per kind
Maandag t/m zaterdag Begeleiding Gratis
Zon- en feestdagen Iedereen (ook begeleiding) € 1,50,- per persoon

* Tijdens het Splinterspektakel gelden andere entreeprijzen.


Splinter Spektakel

Elke zomer staat het Splinter Spektakel weer voor de deur; een week vol met spectaculaire attracties, geweldige activiteiten en leuke artiesten!

Ga voor meer informatie naar: www.splinterspektakel.nl


Foto's

Ga naar onze Facebook pagina voor alle foto's.


Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers

Lees er hier meer over.