Algemene informatie

Speelpark de Splinter is hét openluchtspeelparadijs van Eindhoven en omgeving. Kinderen tot 12 jaar krijgen hier de ruimte om veilig en heerlijk te spelen. Letterlijk, want het speelpark in het Henri Dunantpark in Woensel-Noord is wel zeven voetbalvelden groot! Er zijn veel speeltoestellen, een bouwhoek, een peuterhoek en twee peuterzwembaden. Ook is er een kinderboerderij, een pirateneiland en een fort. En op de grote picknickweide is het heerlijk relaxen voor kinderen en begeleiders. In het voorjaar en de zomer is ook ons zwembad elke dag open.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

9:00-18:00

Zaterdag

10:00-18:00

Zondag

12:00-18:00

Gesloten op: Oudjaarsdag, Nieuwjaarsdag, Koningsdag, Eerste en Tweede Kerstdag.

Let op: op officiële feestdagen zijn we geopend van 12:00 tot 18:00 uur en betaalt u €1,50 per persoon.

Spelend leren

Spelen in een natuurlijke, veilige, sociale én avontuurlijke omgeving staat bij ons centraal. Maar we bieden méér! Onze medewerkers en vrijwilligers zorgen voor een leuke én leerzame middag. Kinderen maken kennis met een moestuin, of leren een boomhut te bouwen. Ze worden uitgedaagd bij hun toneelspel in Fort Albert, of leren over de dieren in de kinderboerderij. Ook de computerhoek en de dam- en schaakactiviteit bieden educatieve momenten. Tijdens onze activiteiten is er altijd iemand aanwezig die uitleg kan geven. Onze medewerkers houden een oogje in het zeil en zijn allen in het bezit van een BHV-diploma. Zo is Speelpark de Splinter niet alleen een leerrijke, maar ook een veilige speelomgeving.

Ruimte voor werkervaring

Naast een leerrijke omgeving voor kinderen is Speelpark de Splinter ook een leerrijke omgeving voor anderen. Het park biedt ruimte voor het opdoen van werkervaring, o.a. in samenwerking met het Summa College en De Rooi Pannen. Dit leidt tot verkleining van de afstand tot de arbeidsmarkt voor specifieke doelgroepen. Samen dragen we zo bij aan de economische en maatschappelijke zelfstandigheid van bewoners van Eindhoven en omgeving.

Entreeprijzen

Individuele personen (en gezinnen) Gratis
Zon- en feestdagen (van 1-4 t/m 31-10): iedereen (ook begeleiding)
€ 1,50,- per persoon
Groepen uit Eindhoven (professioneel georganiseerd, bijv. scholen, BSO's of scouting) € 1,50,- per kind

Groepen buiten Eindhoven (professioneel georganiseerd, bijv. scholen, BSO's of scouting)
€ 2,50,- per kind
Voor georganiseerde groepen zoals hierboven genoemd is het ook mogelijk om een abonnement af te sluiten tegen een aantrekkelijk tarief. Informeer naar de mogelijkheden via info@speelparkdesplinter.nl.

* Tijdens het Splinter Spektakel en het Zomerfeest gelden andere entreeprijzen.


Splinter Spektakel

Elke zomer staat het Splinter Spektakel weer voor de deur; een week vol met spectaculaire attracties, geweldige activiteiten en leuke artiesten!

Ga voor meer informatie naar: www.splinterspektakel.nl


Foto's

Ga naar onze Facebookpagina voor alle foto's. Je vindt ons ook op Instagram (@speelparkdesplinter).


Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers

Lees er hier meer over.