Vrijwilligerswerk bij Speelpark de Splinter

Speelpark de Splinter is het leukste en meest complete openluchtpark van Eindhoven en omgeving. Het succes van het park wordt elke dag weer mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers.

GEZOCHT: vrijwilligers voor onze kiosk
Ca. 6 uur per week of flexibel/op oproepbasis

Een bezoek aan De Splinter is natuurlijk nóg leuker met een lekker drankje of hapje erbij. We zijn daarom op zoek naar vrijwilligers die in het weekend onze kiosk mee willen runnen om bezoekers zo het allerleukste dagje uit te bezorgen.

In de winkel ben je, vaak samen met één of twee andere vrijwilligers, verantwoordelijk voor de verkoop van eten en drinken en de bereiding van warme snacks: van koffie en slushpuppies tot ijsjes, tosti's, frietjes en snacks. Je ziet er uiteraard op toe dat alles netjes en hygiënisch gebeurt. Ook zorg je ervoor dat de kiosk aan het einde van de dag weer schoon en opgeruimd is en dat de diverse koelingen en displays weer zijn aangevuld voor de volgende dag.

Wij zoeken iemand:
-met een positieve, klantvriendelijke en gastvrije instelling
-met verantwoordelijkheidsgevoel
-die van aanpakken weet en goed zelfstandig kan werken
-die het hoofd koel houdt als het soms even wat drukker is
-die beschikbaar is op zaterdag- en/of zondagmiddagen (extra dagen doordeweeks of bijvoorbeeld tijdens evenementen in ons park zijn in overleg ook bespreekbaar)
-enige horeca-ervaring is meegenomen, maar geen must

Voor vrijwilligerswerk bij De Splinter moet je in het bezit zijn van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Deze verklaring vragen we aan als het wederzijds klikt en wordt volledig vergoed.

Wij bieden:
-de vrolijkste werkplek van Eindhoven en omgeving
-ondersteuning bij het uitvoeren van je werkzaamheden
-de mogelijkheid om via welzijnsorganisatie Lumens trainingen te volgen (zoals HACCP, Sociale Hygiëne en Allergenen)
-een jaarlijkse gezellige avond samen met alle vrijwilligers van De Splinter
-een jaarlijkse barbecue
-een kerstattentie

Heb je interesse, wil je solliciteren of meer weten? Neem dan contact met ons op via h.jansen@speelparkdesplinter.nl.

*Ook kunnen we in het voorjaar en de zomer van 2023 nog helpende handen gebruiken in onze bouwhoek, waar kinderen wekelijks hutten kunnen bouwen, en bij het schoon en veilig houden van ons park. Lijkt het je iets? Neem contact met ons op via bovenstaand mailadres, via tel. 040-2415416 of kom langs op het park.

Actuele vrijwilligersvacatures vind je ook bij Eindhoven Doet."Spelend leren is leuk leren!"


Stagelopen bij Speelpark de Splinter

Bij Speelpark de Splinter vinden we ook het leerproces voor de oudere jeugd belangrijk. Daarom zijn ook stagiairs bij ons van harte welkom. Jaarlijks bieden wij middelbare scholieren en studenten van uiteenlopende opleidingen een stageplaats aan, zoals Helicon, De Rooi Pannen, Leisure and Hospitality, toerisme en recreatie.

Geïnteresseerd in een stageplaats bij Speelpark de Splinter? Neem gerust contact met ons op, dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.